Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Rozdzielczość a płynność gry

      
Bookmark and Share
  1. #1
    Awatar ursusturbo1614
    Dołączył
    Nov 2017
    Posty
    4
    Podziękowania / Like

    Rozdzielczość a płynność gry

    Witam wszystkich. Mam taki problem z grą ,kupiłem monitor 24 cale ,jego rozdzielczość natywna to 1920x1080 ,problem jest w tym ,że gdy ustawię taką rozdzielczość w grze to gra mi zamula a gdy ustawię niższą to mam zamazany obraz i na niektórych rozdzielczościach za bardzo rozciągnięty. Parametry mojego kompa to:
    -Procesor: Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+ 2322 Mhz
    -Karta graficzna: NIVIDA GeForce 8400 GS RAM 1024
    Doradzi mi ktoś jaką ustawić rozdzielczość żeby na tych parametrach i przy tej przekątnej monitora gra chodziła płynnie i obraz nie był zamazany/zdeformowany.
    Proszę o pomoc bo po długim czasie znów postanowiłem pograć w ls-a. Pozdrawiam .

  2. #2
    Awatar Ziuta
    Dołączył
    Jun 2010
    Skąd
    http://www.noskow.info/news.php
    Wiek
    23
    Posty
    446
    Podziękowania / Like
    Twój komputer to się nadaje co najwyżej do zagrania w mario w rozdzielczości FHD (1920x1080)... Zamiast kupować monitor FHD trzeba było pomyśleć najpierw o samej skrzynce bo to co masz teraz to chyba z muzeum ukradłeś...
    93% userów przychodzi na to forum jedynie po dodatki. Jeżeli należysz do tych 7% wklej to do podpisu.

    "Kto postem wojuje, ten od bana ginie!"

    http://chomikuj.pl/ja_pizgam?b=1

  3. #3
    Awatar ursusturbo1614
    Dołączył
    Nov 2017
    Posty
    4
    Podziękowania / Like
    Od kilku lat pracuje więc komputer używałem sporadycznie i nie do gier więc nowy mi nie był potrzebny. Skoro jesteś taki obeznany to napisz mi o jakich parametrach mam kupić komputer żeby mi ls chodził na full detalach to jutro pojadę do sklepu i zamówię.

  4. #4
    Awatar BERNI
    Dołączył
    Jan 2010
    Skąd
    Slask
    Wiek
    35
    Posty
    575
    Podziękowania / Like
    Jeśli chcesz żeby ci gra śmigała musisz zainwestować w sprzęt wiadomo wszystko zależy od kasy . Na pudełku z gry masz podane - MINIMALNE WYMAGANIA SPRZĘTOWE więc od tego trzeba zacząć . Tu piszesz o FS 13 warto pomyśleć przy inwestowaniu w sprzęt żeby już ci FS 15 ,czy FS 17 śmigały .
    Zapraszam serdecznie na mój fanpage https://www.facebook.com/BERNI-fotki...=page_internal

  5. #5
    Awatar ursusturbo1614
    Dołączył
    Nov 2017
    Posty
    4
    Podziękowania / Like
    Na samą jednostkę centralną mogę wydać tak do 2.500 zł ,kupię za taką kasę coś przyzwoitego czy lepiej doskładać więcej ?

  6. #6
    Awatar Nikos321
    Dołączył
    Sep 2013
    Skąd
    Zachodniopomorskie
    Posty
    333
    Podziękowania / Like
    Tutaj masz aktualne zestawy na listopad i ceny https://www.purepc.pl/zestawy_komput..._listopad_2017 prowadzą dość długo te zestawienia i chyba są wiarygodni sam kilka lat temu składałem kompa i korzystałem z tych zestawień.

  7. #7
    Awatar ursusturbo1614
    Dołączył
    Nov 2017
    Posty
    4
    Podziękowania / Like
    Ok dzięki bardzo.


Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •